adidas campus

Venez découvrir les actualités arcade tel que championnat, remise à zéro ...
Sandra
Messages : 3
Inscription : 19 Juin 2020, 03:44

adidas campus

Messagepar Sandra » 19 Juin 2020, 04:27

Adidas AlphaBOUNCE har varit tung i det grafiska spelet sedan den adidas zx flux debuterade i det vilda prickiga utseendet, så det här senaste nya utseendet kanske inte är förvånande, men det är verkligen trevligt. Prestationsrunner med crossover-livsstilsapplikation dyker upp i en ny randig grafik, med vad som verkar vara en "USA" tema färgväg av marinblå för textilbasen och röda och vita ränder i hela den övre. Bli randig i ditt eget par, anländer nu till adidas Running-återförsäljare som UBIQ. Adidas Running har varit en av de mest innovativa avtryck under de senaste två åren tack vare ett engagemang för både Primeknit vävda överdelar och Boost mellansula. Kuddesystemet har gett oss klassiker som adidas Ultra Boost och dess Uncaged bror, medan Boost också har hittat livsstilsframgångar i sådana modeller som adidas NMD. Men nu är adidas AlphaBOUNCE här för att stjäla en del av Boost-glansen tack vare en estetik som är både mode framåt och funktionell för en smidig, bekväm åktur.

Eftersom Ultra Boost får all uppmärksamhet för adidas prestanda löparskor i över ett år nu ser det ut som att en annan modell äntligen är redo att kliva in och stjäla några av dess glans. Idag introducerar adidas den helt nya AlphaBOUNCE, deras adidas skor dam senaste modell för att oskärpa linjerna mellan mode och funktion precis som den banbrytande Ultra Boost. AlphaBOUNCE har märkets Bounce-skumdämpning ihop med en innovativ sömlös FORGEDMESH-överdel, som har ett enskiktigt material gjuten i ett ribbat mönster i strategiska områden för stöd och expansion medan foten rör sig naturligt genom ditt steg. AlphaBOUNCE är utvecklad med motion capture-teknik och är konstruerad för att erbjuda support och expansion adidas fotbollsskor där löparen behöver det mest med minimala material och sömmar för en lätt och strömlinjeformad känsla.

adidas banbrytande Futurecraft 4D-teknik har varit en av varumärkets mest spännande och spännande export detta kalenderår. Det estetiska tilltalet är tydligt och dess otroliga komfort ligger nära toppen av dagens livsstilsmonterade skodon-pantheon, tillsammans med adidas BOOST och Nikes nya REACT-dämpning. Många uppskattade Three Stripe-medskapare har haft sina chanser att designa sitt eget 4D-tryckta erbjudande, från SNS till Daniel Arsham och mer. Nu är den tyska Sportswear-titan inställd på träffar på återförsäljare med en Consortium Alphaedge 4D klädd i en ängslig vit nyans med broderade grå detaljer vävda i sin Forgefiber-övre och en signatur askgrön tryckt mellansula. Med par som redan har slutsåld i Kanada kommer resten av världen äntligen att få sin chans den 17 november med resultatet adidas yeezy boost 350 sannolikt att vara detsamma. Smyga en topp på en officiell uppsättning bilder nedan och håll den låst för mer om du kan köpa länkar eftersom vi har dem.

Adidas har drivit till ett område av mer framtida teknik, och har spridit användningen av 3D-tryckta sålenheter med begränsade Futurecraft-utsläpp som främjar förnyelsen. Dosera mer aggressiv estetik ovanpå deras allmänna släpplinje, Alphaedge 4D, avslöjar det tyska Sportswear-märket sin senaste uppdatering, som har en nära likhet med överdelarna i Alphabounce. Gröna antydda bottnar lägger till sin typiska färgsignatur medan resten av satsen förblir antingen en matt svart eller en ljus vit. Syntetiskt nät skapar den övergripande basen från tån till topplinjen för strumpfodret med olika augment med ribbformar och hård skalstödpanel vilket ger en visuell dimension till det som främst har varit en enstaka skapelse. Ta en detaljerad titt nedan och förvänta dem att träffa på deras officiella 11 maj släppdatum, men gör ett dubbelarbete hos utvalda återförsäljare nedan för att se vem som har dem tidigt.

Skattrötter är tydliga, med 90-talets element salig på skärmen, tar den klassiska Americana-silhuetten och passar den i en vitvita vegansk dukskonstruktion - ett val som är viktigt för båda konstnärer. Cap-tår i gummimaterial är helt livsstil och vördnadslöst tidlösa, kompletterar en palett av subtila höstliga nyanser. Bomullströja-hits, som vilar inom de tre ränderna på sidan såväl som det inre fodret, är framkallande av klassiska gråa svettningar medan den vandalistiska logotypen träffar över tungan och innersulalappen kallar den stora Eric Haze. Kolla in paret i detalj nedanför, och om du vill ta en uppsättning för dig själv, var redo kom 25 juli, eftersom de kommer att finnas tillgängliga på Beyond The Streets såväl som en utvald grupp skateffärer.

John Wall kanske inte har gjort det sista utskottet för Team USA: s FIBA-körning i sommar, men Wizards-poängvakten slösar inte någon adidas campus tid tack vare Take on Summer Asia Tour med adidas Basketball. Kör genom 28 augusti med stopp i Kina, Japan och Sydkorea, kommer Wall att göra speciella gästuppträdanden i utvalda tre randbutiker längs vägen och samtidigt ge östra halvklotet tillgång till hans unika uppsättning av träslag talanger. Den 19 augusti delade han till och med ut par av adidas Crazy 1 "Florist City" till vinnare som deltog i både slamdunk och trepunkttävlingar ovanpå en domstol byggd direkt på Kinas mur. Kolla in bilder från händelsens sammanfattning efter klickningen och hålla Image dig uppdaterad för fler adidas basketuppdateringar här på Sneaker News.